EMMY

18040225-927e32-emmy_logo_transparent_background_300_DPIemmy är ett svenskt klädmärke som gör feminina och välskräddade kläder i hög kvalitet med inspiration från 20-50 talet. Kläderna skapas för att framhäva de vackra kvinnliga formerna och görs i upp till 10 olika storlekar (34-52) eftersom skönhet varken har ålder eller storlek!

Designern bakom märket är Emmy Nilsson, en småländsk ung dam med en examen från Københavns Mode- og Designskole. emmy grundades 2010 och i detta nu går kollektionerna att finna i mer än 50 butiker och webshoppar över hela Europa, och blir alltmer tillgängliga även i USA och i Australien.

3

emmy är en utav våra utställare och ni kommer finna deras pop-up butik ute i slottsträdården, där man givetvis kommer att kunna prova deras fina kläder. Läs mer om emmy HÄR och följ gärna vidare på Facebook och Instagram!

Köp biljett till Österlen jazz & picnic party!

Välkommen emmy!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s