HATTHYLLAN

Skärmavbild 2017-07-13 kl. 21.40.19

Hatthyllan är en nyöppnad butik på Davidshallstorg i Malmö. Här presenteras ett brett sortiment av huvudbonader – så som filthattar i olika modeller, panamahattar som är handflätade i Ecuador, enklare stråhattar, baskrar i alla färger, gubbkepsar, turbaner, koaffer med mera. Allt från klassiska hattar till unika och mer specialdesignade huvudbonader. I butiken presenteras även hantverk från utvalda svenska modister.

Elin Jakobsson som äger Hatthyllan började sitt stora intresse för huvudbonader år 2011 i en butik på Götgatan i Stockholm. Där arbetade hon i fem år och under den tiden växte en stor passion fram för denna klassiska och tidlösa accessoar. Efter att ha jobbat med bland annat hattar, kepsar, mössor, turbaner och koaffer i en inspirerande miljö och med ett dagligt möte med en bred målgrupp kändes det självklart för Elin att dela med sig av sin passion när hon återvände till sin hemstad.

thumbnail_elin hatthyllan

Hatthyllan är en av våra utställare som kommer finnas på plats med sina fantastiska hattar. Perfekt tillfälle att köpa sig en hatt helt enkelt! Läs mer om Hatthyllan HÄR och följ gärna vidare på Facebook och Instagram!

Köp biljett(er) till Österlen jazz & picnic party!

Välkommen Hatthyllan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s