OLDGEEZERWITHIN

OGW_FA

Oldgeezerwithin står för hållbara, handgjorda accessoarer i svenskt läder.

Bakom varumärket Oldgeezerwithin står Peter Mårline som själv designar och tillverkar alla produkter för hand i sin lilla verkstad i villakällaren i Svedala. Peter är självlärd läderhantverkare och passionen för läderhantverk väcktes för några år sedan då han gjorde ett första armband till sig själv. När folk började höra av sig via sociala medier och ville köpa dessa armband väcktes idéen att utveckla hantverket och starta ett företag.

Idag består kollektionen av armband, plånböcker, bälten mm men Peter gör även specialbeställningar efter kunders önskemål. Produkterna säljs i egen webshop och hos ett antal återförsäljare i Sverige.

thumbnail_file1 (1)

Som råmaterial används svensk vegetabiliskt garvat läder, d.v.s. garvat med naturmaterial såsom bark och helt utan kemikalier. Detta ger ett läder som åldras väl och bara blir vackrare ju mer det används.

thumbnail_file3

Oldgeezerwithin är en av våra utställare som kommer finnas på plats med sina fantastiska kreationer. Ett perfekt tillfälle att köpa sig en ny accessoar eller ta möjligheten att beställa något alldeles unikt.

Läs mer om Oldgeezerwithin HÄR och följ gärna vidare på Instagram!

Välkommen Oldgeezerwithin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s