LARSSON & LANGE

Skärmavbild 2017-07-25 kl. 19.35.40

Ladies! Nu ger Larsson & Lange er möjligheten att få en gratis 30 minuters styling utav håret. Inspirerat av det ljuvligt vackra tjugotalet kommer nämligen Top Stylisten Magdalena Löfving att öppna upp en liten pop up salong i slottsträdgården.

Få enklare tips och råd, och få håret alldeles extra tjusigt dagen till ära för Österlen jazz & picnic party! Vi tar redan nu emot bokningar då det finns ett begränsat antal tider. Skicka din intresseanmälan till madeleine.carlsson@hotmail.se så återkommer vi med svar så fort vi kan. Det är med andra ord först till kvarn som gäller!

Larsson & Lange är en av dem främsta frisörsalongerna i Sverige och har sitt fäste i Skåne med tio salonger, varav tre i barberarkedjan The Barber. Läs mer om Larsson & Lange HÄR och följ gärna vidare på Facebook och Instagram!

Pop up salongen håller öppet mellan 11.00-15.00 (kanske längre).

Välkommen Larsson & Lange!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s