PICKNICK I SLOTTSTRÄDGÅRDEN

Glöm inte att plocka fram och ta med er den finaste picknickfilten eller brassestolen och picknickkorgen fylld med godsaker, för är det picknick i det gröna så är det liksom.

Däremot kommer det bli rejält klurigt att ta med sig bord, alkohol och engångsgrillar då det inte är tillåtet inne i slottsträdgården. Men vad sjutton misströsta icke, det finns både alkoholhaltiga drycker till försäljning, massa bord (både inne och ute för ätande/drickande gäster på Spannstallets servering), och det grillade kan enkelt bytas ut mot deras fantastiska vedugnsbakade pizza.

DSC0155-Recovered

Det går för det mesta fint att betala med både Swisch, kort och kontant. Swisch är ju supersmidigt så vi slår helt klart ett slag för det!

Vi är extra rädda om slottet och dess fantastiska omgivning och därför ber vi er alla att hjälpas åt med att slänga eventuella avdankade picknickrester och övriga sopor i utplacerade soptunnor på området.

Pssst…det finns ett fåtal platser kvar på bussen som går T/R Malmö/Lund – Kronovalls Vinslott. Läs mer om hur du bokar plats HÄR!

Det går att köpa entrébiljett direkt på plats om man skulle råka missa att förköpa biljett. 100 kr (fri entré för barn under 13 år).

Tack!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s