Fotodokumentation: del 1

Idag är det precis en vecka sedan vi sågs på slottet och jag förvånas och förundras över hur fort den här sommaren går (som liksom alla somrar egentligen). Känslan av att man inte riktigt hinner med allt det där som man tänkt att man skulle vilja göra en vacker sommar i Skåne.

Vädergudarna var helt klart inte med oss i söndags MEN alltså WOW ni var ju helt fantastiska! Ni väntade ut både diverse regnskurar, åskmuller och blixtrande himmel. Vi hade kort och gott alla väder under våra timmar på slottet, men jag väljer att tänka på dem stunderna vi hade solsken och livet kändes så fantastiskt härligt. Ni vet när vi tillsammans fyllde upp slottsträdgården med picknickfiltar och brassestolar, och när picknickkorgars innehåll serverades upp i gräset i ren Downton Abbey-känsla. När barnen dansande på gräsmattan med popcornstrut i handen eller när dem spelade krocket och skrattade så ljuvligt.

Det värmer alldeles särskilt att ni var drygt 350 människor som kom till Österlen jazz & picnic party, i alla olika åldrar och klädda i de vackraste utav 20-talsinspirerade outfits. Tack!

Varma hälsningar, Madeleine Carlsson Creative Diretcor

Detta bildspel kräver JavaScript.

Alla fotografier är tagna av fotografen Pernilla Ahlsén genom The Stora Havet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s