Välkomna till drömmiga Kronovalls Vinslott på Österlen i Skåne där vi skapar en tidsresa, bara för en dag, tillbaka till det vackra och ljuva tjugotalet, tänk The Great Gatsby och det brittiska kostymdramat Downton Abbey!

Lyssna på live jazz till tonerna av The Swing Street Orchestra, spela krocket i slottsträdgården och klå vännerna i Retro Quiz. Packa med picknickfilten, brädspel och finskor för det ges massor av möjligheter till att mysa i slottsträdgården med familj och vänner, och för den danslystna bjuder vi upp till både socialdans och prova-på-kurs i swingdansen Lindy Hop med Hep Town. Vi har även bjudit in mat- & dryckesproducenter och kreatörer som kommer finnas på plats och sälja sina produkter och hantverk.

KLÄDSEL
Dra gärna på cocktailklänningen, kostymen, skjortan eller nätbrynjan och sno farfars gamla hatt och hängslen.

PROGRAM
11.00 Invigning, DJ Prohibition på trattgrammofonerna
12.00 Retro quiz, Afternoon tea
13.00 Krocketturnering, Socialdans
14.00 Vintage Variety Hour med The Swing Street Orchestra, Afternoon tea, Slottshistorik
15.00 Prova-på-dans-lindy-hop med HepTown, bäst-klädda-tävling
16.00 The Swing Street Orchestra live, Socialdans
17.00 Avslutning

AFTERNOON TEA
Tid: 12.00-14.00 eller 14.00-16.00.
Pris: 195 kr/pp
Begränsat antal platser.

SLOTTSHISTORIK
Tid: 14:00
Pris: 95 kr/pp
Begränsat antal platser.

Vill man boka bord till Afternoon tea eller en historietur med bubbel så gör man det genom anmälan till info@kronovall.se eller ring 0417-19710.

MAT & DRYCK
Inne i Spannstallet serveras slottets populära vedugnsbakade pizzor som är något alldeles särskilt och lämpar sig utmärkt till att dela med vännerna eller familjen på picknickfilten. Här finns även sallad, kaffe, te, svalkande drycker, glass och godsaker m.m.

TRANSPORT
Vi är rädda om vår fina planet och tänker att det vore fint om så många av er som möjligt valde att ta bussen ut till slottet istället för bilen. Vi har nu bokat vår första buss som kommer köra turen Malmö/Lund – Österlen jazz & picnic party t/r för 120 kr per person. Bussen rymmer totalt 50 pers, så var kvick med att boka plats! Läs mer och köp bussbiljett HÄR!

Praktisk information

Event: Österlen jazz & picnic party

Plats: Kronovalls Vinslott, 273 92 Skåne Tranås

Datum: 30 juli 2017

Tid: 11.00-17.00

Entré: 100 kr, fri entré för barn under 13 år

Säkra din biljett HÄR!

Tillgänglighet: Hiss finns både inne på slottet och i Spannstallet. En handikappanpassad toalett finns på slottets bottenvåning.

Alkohol: Medhavd alkohol får ej drickas eller tas med in på området.

Välkomna!

– Våra vänner –

SH_logga

Standard CMYK